Program


Andersen: Hókirálynő - Karácsonyi mese musical
2

Andersen: Hókirálynő - Karácsonyi mese musical

A Mirage színház bemutatja: HÓKIRÁLYNŐ
H. C. Andersen története nyomán
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 22. péntek, 20:00

Andersen talán legszebb és legismertebb meséjéből készült látványos szuperprodukció a szeretetről, az igaz, kitartó barátságról és az összetartásról szól. A darab csodás látványvilágát a  kivételesen szép és monumentális animációs vetítéseknek és virtuális díszleteinek köszönheti, amely elvarázsolja és egy különös, fagyos világba repíti a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A darab, az író meséje nyomán készült, mely számos ismert karácsonyi dallal  és lenyűgöző jelmezes táncjelenetekkel lett gazdagítva. A rengeteg zenei és interaktív meglepetéssel szolgáló szuperprodukció a nézőtéren helyetfoglaló gyerekeket is bevonja az életreszóló kalandba, melynek során a vállalkozóbb kedvű nézők akár személyesen is a színpadon találhatják magukat.

Légy te is aktív részese e különleges shownak, hiszen nézőként akár Te is alakíthatod,a csodás történetet,ahol együtt hógolyózhatsz, selfizhetsz, a mesehősökkel és további izgalmas kalandokat élhetsz át!

A család minden tagjának üzenettel és lélekemelő feltöltődéssel szolgáló előadás jól felhangolhatja és előmelegítheti a karácsonyi készülődésben elfáradt lelkünket.

A Hókirálynő című mesemusical meghitt és egyben szórakoztató téli színházi élményt garantál minden korosztály számára.

2 előadás! 16 és 20 órától!

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

AZAHRIAH TRIPLÁZIK A PUSKÁSBAN!

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Postmodern Jukebox: The ’10’ Tour Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A zongorista-hangszerelő Scott Bradlee 2011-ben indította útjára Postmodern Jukebox elnevezésű projektjét, amellyel tíz éve töretlen sikerrel turnéznak, és amely minden…

Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!