Program


Stanley Clarke

Stanley Clarke

Több mint negyven éve, hogy iskolás napjait megénekelte - basszusgitárosok generációinak örömére -, de még mindig ugyanolyan villámgyorsan szaladgálnak az ujjai a húrokon, ugyanolyan életteliek groove-jai, és kompozíciói sem kevésbé izgalmasak.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 7. kedd, 20:00

Stanley Clarke, a Return To Forever alappillére, Quincy Jones, Paul McCartney, Keith Richards, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Chaka Khan, a Police, Herbie Hancock és mások partnere, számos film, köztük a Boyz N The Hood zenéjének szerzője négy Grammy-díjjal, arany- és platinalemezekkel, Emmy-jelölésekkel és a legkülönbözőbb magazinok által meghirdetett Az év basszere címmel büszkélkedhet. Legutóbbi szólólemeze, az Up magasra teszi a mércét, ami Clarke muzikalitását, játékának sokszínűségét, a zene élvezeti értékét, a közreműködők kiválóságát és az album által bejárt zenei territóriumok szabadságát illeti.

A Müpába érkező bandából két tag is megszólal rajta: Michael Mitchell dobos, aki tizenhét évesen már Herbie Hancockot, Christian McBride-ot és Gerald Claytont is játszótársai közt tudhatta, illetve Beka Gochiashvili, aki a Return To Forever dobosa, Lenny White felfedezettje. A mindössze huszonegy éves, grúz származású zongorista elképesztő technikai tudásával és felettébb érett gondolkodásmódjával érdemelte ki, hogy a Stanley Clarke Band alaptagja lehet. A másik billentyűs, Cameron Graves néhány éve szintén üstökösként robbant a manapság nagy figyelemmel kísért nyugati parti jazzvilágba Kamasi Washington szaxofonos állandó partnereként. Ezen az estén nem lesz nemulass!

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Művészetek Háza Gödöllő Helyszín: Parkszínpad (szabadtéri színpad) Esemény kezdése: 2024. 05. 05. (vasárnap) 11.00 és 2024.05.12. (vasárnap) 11.00

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Kövess minket!


További ajánlataink


LA VOCE VITA

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, Erkel Színház

Koltai Róbert a La Voce Vita sztárvendégeként. Az év duettkoncertje Szekeres Adriennel, László Boldizsárral és a Budafoki Dohnányi Zenekarral.

Bradley Jaden Live in Budapest Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A West End-szupersztár, Bradley Jaden Trieszt, New York és London után júniusban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad egyedülálló koncertet.

Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!